Tant si està adquirint una propietat, buscant rehipotecar o expandir la seva cartera d'inversions, en Hoteland Brokerage estem preparats per a ajudar-lo.

 Especialitzats en la concessió de préstecs immobiliaris d'alt valor, unim l'experiència dels nostres professionals i les aliances amb les principals entitats financeres, brindant-li un servei d'assessorament personalitzat, presencial o a distància, que s'ajusta a les seves necessitats i li permet adquirir la seva nova propietat de manera àgil, còmoda i en les millors condicions.

SERVEIS

Estudi del Mercat Hipotecari

Li oferim la hipoteca que millor s'adapti al seu perfil, al de la seva família i al seu estil de vida. A més, podrà comptar amb els nostres serveis sempre que ho necessiti, ja que estarem a la seva disposició en cada etapa financera.

Assessorament Personalitzat

En Hoteland Brokerage, comprenem el frustrant que pot ser tractar amb entitats prestadores o altres grans organitzacions. Aquí, comptarà amb un assessor personal que li acompanyarà durant tot el procés, i podrà mantenir-se informat en tot moment a través de les nostres vies de contacte.

Gestió Ràpida i Eficaç

Brindem assessorament, pressupostos i una primera versió de la seva hipoteca sense compromís. Atendrem la seva consulta per telèfon o correu electrònic, permetent-li iniciar qualsevol tràmit immediatament. Una vegada satisfet amb la proposta, li enviarem la sol·licitud de documentació i començarem a processar el seu crèdit hipotecari.

Préstecs d'Alt Valor (HNWI)

En Hoteland Brokerage, estem especialitzats en la gestió de préstecs hipotecaris d'alt valor (HNWI). Oferim les millors condicions i un servei premium adaptat a les seves necessitats. El nostre coneixement i connexions amb entitats financeres líders ens permeten brindar-li les solucions més avantatjoses a l'hora d'adquirir actius de gran valor.

Departament Jurídic

Comptem amb un equip d'experts en dret immobiliari, contractual i fiscal, que garanteixen que tots els tràmits es realitzin amb el major rigor jurídic. Per a obtenir més informació, faci clic en www.hoteland.es/legal

Invest 360º

En Hoteland, abordem tots els aspectes de la seva inversió immobiliària: comparativa de mercat, anàlisi fiscal i jurídica, i finançament de la seva inversió amb les màximes garanties i el menor interès possible.

EQUIP

Som professionals locals de primer nivell. El nostre equip està compost per assessors financers i consultors hipotecaris certificats pel Banc d'Espanya, així com economistes i advocats especialitzats en dret immobiliari, financer i hipotecari. Li oferim el millor assessorament i un servei integral en la compra del seu nou habitatge.

Amb seu principal a Mallorca, hem establert relacions amb les principals entitats financeres del mercat hipotecari internacional, fins i tot aquelles més de difícil accés. Això ens permet mantenir-nos independents, treballar per a vostè i aconseguir les millors condicions fins i tot per a clients HNWI.

Treballem en el seu nom i representat els seus interessos, de manera ràpida i eficient, permetent-li continuar amb la seva vida quotidiana mentre nosaltres ens ocupem de tots els detalls. El nostre servei és personalitzat i, encara que emprem les últimes tecnologies, mantenim el compromís del servei pròxim.

Completi el nostre formulari en línia amb informació personal i financera perquè puguem ajudar-lo millor amb la seva sol·licitud hipotecària.

Contactem amb els principals bancs europeus: Utilitzem les nostres relacions amb els principals bancs espanyols i europeus per a trobar les millors opcions d'hipoteques per a vostè.

El banc avalua els riscos (Scoring): El banc analitza la seva capacitat de pagament i risc creditici per a determinar si qualifiques per a la hipoteca que desitges sol·licitar.

Treballem amb vostè per a recopilar tots els documents necessaris per a la seva sol·licitud d'hipoteca i els lliurem al les diferents entitats bancàries amb les quals negociem perquè obtingui les millors condicions.

Una vegada triada la hipoteca més favorable i aprovada la seva sol·licitud, el nostre equip jurídic l'ajudarà a revisar i signar tots els documents necessaris per a tancar el seu préstec hipotecari.

CONTACTI'NS PER A UNA CONSULTA INICIAL GRATUÏTA

Està a un pas d'obtenir informació clau sobre com optimitzar la compra de la seva propietat a Espanya amb una hipoteca. Concerti una cita per a saber com podem ajudar-lo. Som els seus agents hipotecaris.

  • +34 664 674 216
  • mortgage@hoteland.es
  • Calle Paraires 29, Palma

O SI HO PREFEREIX, DEIXI'NS LES SEVES DADES I LI CONTACTAREM NOSALTRES

ON ESTEM?

Aquí pots veure les nostres principals seus

logo-banco_de_españa

Hoteland Investment SL està regulada pel Banc d'Espanya i està inclosa en el Registre d'Intermediaris de Crèdits Immobiliaris del Banc d'Espanya amb número de registre D797

© 2023 Hoteland

Privacy Policy

TOP