El sector hoteler és un camp ple d'oportunitats i desafiaments únics, on l'experiència i el coneixement precís poden marcar la diferència. En Hoteland Investment, som especialistes en la compravenda d'actius hotelers, oferint-li un accés privilegiat a oportunitats exclusives i un equip de professionals altament qualificats.

Els serveis que proporcionem en aquest àmbit inclouen:

 

 • Identificació d'oportunitats: Ens encarreguem d'analitzar el mercat hoteler en profunditat, per a identificar les millors oportunitats d'inversió en propietats i projectes hotelers a Mallorca. La nostra experiència i contactes en el sector ens permeten presentar-li una selecció exclusiva d'oportunitats d'inversió.

 

 • Avaluació i due diligence: Realitzem una anàlisi exhaustiva de les propietats i projectes d'interès, incloent-hi estudis de rendibilitat, viabilitat i anàlisi de riscos. Aquest procés meticulós ens permet assegurar-nos que cada inversió sigui segura, viable i en línia amb els seus objectius d'inversió.

 

 • Negociació i adquisició: Li acompanyem en tot el procés de negociació amb propietaris i promotors, garantint que es compleixin totes les regulacions legals i s'acordin les condicions més favorables per a vostè. El nostre objectiu és que cada adquisició sigui un pas endavant en el seu camí cap a l'èxit.

 

 • Gestió hotelera professional: Oferim la possibilitat de contractar experts en gestió hotelera per a maximitzar la rendibilitat de la seva inversió. Aquest servei inclou l'administració eficaç del seu actiu hoteler per a garantir un rendiment òptim i sostingut al llarg del temps.

 

 • Assessorament en la venda futura: Facilitem la venda del seu actiu hoteler quan arribi el moment adequat, maximitzant el seu valor de venda i garantint una transacció segura, eficient i rendible.En Hoteland Investment, ens enorgulleix ser el seu aliat estratègic en el sector hoteler de Mallorca. Amb el nostre coneixement, experiència i xarxa de contactes, ens comprometem a proporcionar-li un servei d'intermediació en la compravenda d'actius hotelers de primera classe.

  Invertir en actius immobiliaris, financers i empresarials ofereix moltes oportunitats però també comporta riscos si no està legalment assessorat. El nostre despatx d'advocats a Mallorca ofereix assessorament legal en inversions per a ajudar els nostres clients a prendre decisions informades i protegir els seus interessos. Els nostres serveis en aquest camp abasten:

 

 • Avaluació de riscos i oportunitats: Analitzem les oportunitats d'inversió, identifiquem riscos i oferim assessorament sobre com gestionar-los eficaçment.

 

 • Estructuració d'inversions i vehicles d'inversió: Assessorem en la configuració de vehicles i estructures legals i fiscals adequades per a les inversions dels nostres clients.

 

 • Due diligence legal i financera: Investiguem exhaustivament empreses, béns immobles i altres actius per a garantir inversions segures i amb informació completa.

 

 • Redacció i revisió de contractes d'inversió: Elaborem i revisem contractes i acords relacionats amb inversions, garantint el seu compliment legal i protegint els interessos dels nostres clients.

 

 • Assessorament en operacions de finançament: Brindem orientació en l'obtenció i estructuració de finançament per a inversions, inclosos préstecs bancaris i emissió de bons.

 

 • Assessorament en fusions, adquisicions i desinversions: Assessorem en la planificació i execució de fusions, adquisicions i desinversions, inclosa la realització de due diligence i obtenció d'aprovacions reguladores.
TOP