La nostra àmplia especialització assessorant inversors ens permet ser el seu millor aliat per a invertir de manera segura a Espanya.

 

Comptem amb un gran bagatge com a assessors en tota mena d'operacions immobiliàries i financeres. Això ens permet ajudar-lo a prendre les millors decisions perquè la seva inversió sigui el més segura i àgil possible, encarregant-nos de supervisar i dur a terme tots els tràmits necessaris.

El nostre equip no solament podrà assessorar-lo des d'un punt de vista legal, sinó que, -com la seva persona local de confiança-, podrem  ajudar-lo a configurar les seves operacions perquè minimitzi les seves despeses fiscals i operatives, aconsegueixi el millor finançament i pugui dur a terme els seus negocis a Mallorca com si fos un empresari local.

ELS NOSTRES PRINCIPALS SERVEIS

QUÈ ENS DIFERÈNCIA?

Hoteland Legal Services és un despatx especialitzat a oferir solucions legals integrals en les àrees de dret immobiliari, fiscal, empresarial i patrimonial. El nostre gran valor diferenciador radica en la nostra experiència i especialització en operacions d'inversió a les Illes Balears, especialment a Mallorca.

Entenem els desafiaments i les dificultats que poden sorgir en realitzar transaccions immobiliàries, la qual cosa ens permet brindar assessorament precís i efectiu des de l'inici del procés. Ens posem en el lloc dels nostres clients, ja siguin compradors o venedors, i els guiem en la comprensió dels aspectes legals i en la resolució de qualsevol problema operatiu que pugui sorgir durant la transacció.

A més del nostre equip altament qualificat, comptem amb una extensa xarxa de col·laboradors, incloses agències immobiliàries de renom, entitats financeres i bancàries, així com professionals de diversos camps, com a arquitectes, economistes, taxadors i gestors hotelers. Aquesta xarxa ens permet proporcionar als nostres clients un assessorament complet i connectar-los amb els recursos i contactes necessaris a Mallorca.

El nostre equip multilingüe parla amb fluïdesa espanyol, català, anglès, alemany i búlgar, la qual cosa garanteix una comunicació efectiva i un enteniment profund de les necessitats dels nostres clients, tant locals com internacionals.

EL NOSTRE EQUIP

ANNA MARÍA ATANASOVA

Soci Director
Advocada

IVAN BELLOD DÍAZ

Soci Director
Advocat

DIANA DÍAZ

Associada
Advocada

LORENA PASTOR BENITO

Associada
Advocada

LUIS GARCÍA ROZALÉN


Advocat

ADOLFO MORI


Asesor FIscal

SERGIO LOZANO


Advocat

ANTONI PONCE


Assistent Legal

CONTACTA AMB NOSALTRES PER A UNA CONSULTA INICIAL

  • +34 623 506 107
  • +34 871 506 778
  • info@hoteland.es
  • Calle Paraires 29, Palma

O SI HO PREFEREIX, DEIXA LES SEVES DADES I ET CONTACTAREM NOSALTRES

ON ESTEM?

Aquí pots veure les nostres principals seus

© 2023 Hoteland

Privacy Policy

TOP