La fiscalitat internacional aborda la tributació de persones i empreses en l'àmbit internacional, inclosos els impostos sobre la renda, el patrimoni i les transaccions. En el nostre despatx d'advocats a Mallorca, proporcionem assessorament fiscal internacional personalitzat i complet als nostres clients locals i internacionals. Els nostres serveis en aquesta matèria inclouen:

 

  • Planificació fiscal internacional: Desenvolupem estratègies fiscals per a minimitzar la càrrega tributària i complir amb les normatives fiscals tant locals com internacionals.

 

  • Assessorament en residència fiscal i convenis de doble imposició: Orientem als nostres clients en l'elecció de la seva residència fiscal i en l'aplicació dels convenis de doble imposició per a evitar la tributació duplicada.

 

  • Assessorament en fiscalitat d'inversions internacionals: Brindem assessorament en la tributació d'inversions internacionals, inclosa la planificació fiscal i el compliment d'obligacions fiscals en diferents jurisdiccions.

 

  • Fiscalitat de treballadors no residents i expatriats: Assessorem treballadors no residents i expatriats en les seves obligacions fiscals a Espanya i als seus països d'origen.

 

  • Gestió d'inspeccions i litigis fiscals: Representem als nostres clients en inspeccions fiscals i litigis fiscals tant a nivell local com internacional.
TOP