Des de Hoteland Legal Services comprenem que la creació i gestió d'empreses pot ser un procés complicat i desafiador, especialment per a aquells no residents que obren la seva primera empresa a Mallorca o a Espanya. És per això que oferim una àmplia gamma de serveis personalitzats per a guiar a empresaris i emprenedors en el camí cap a l'èxit. Els nostres serveis en aquesta àrea engloben els següents:

 

  • Selecció de l'estructura legal adequada i constitució de l'empresa: Brindem assessorament en l'elecció de la forma jurídica que millor s'adapti a les necessitats i expectatives dels nostres clients, i ens encarreguem de tots els tràmits necessaris per a la constitució de l'empresa.

 

  • Compliment d'obligacions legals, fiscals i comptables: Assegurem que les empreses compleixin amb les seves obligacions legals, fiscals i comptables, inclosa la presentació de declaracions fiscals, la gestió de la comptabilitat i la gestió de relacions amb les autoritats competents.

 

  • Gestió de conflictes empresarials i resolució de litigis: Representem a empreses en la resolució de conflictes i litigis, inclosos conflictes entre socis, reclamacions laborals i disputes contractuals, buscant sempre la solució més eficient i efectiva.

 

  • Assessorament en processos de reestructuració, fusions i adquisicions: Brindem suport en la planificació i execució de processos de reestructuració, fusions i adquisicions, inclosa la negociació amb creditors, l'obtenció de finançament addicional i la garantia de compliment de totes les lleis i regulacions aplicables.

 

  • Assessorament en expansió internacional i comerç exterior: Ajudem les empreses a explorar i aprofitar oportunitats de creixement en l'àmbit internacional, oferint assessorament en matèria de comerç exterior, inversió estrangera i compliment de normatives internacionals.

 

  • Assessorament en matèria de contractació i relacions laborals: Oferim orientació en l'elaboració, revisió i negociació de contractes comercials i laborals, garantint que s'ajustin a les lleis i regulacions aplicables i protegeixin els interessos de l'empresa i els seus empleats.
TOP