El Dret Immobiliari és una branca del dret que aborda la regulació i gestió de propietats, incloent-hi terrenys, habitatges, locals comercials i altres béns immobles. El nostre despatx d'advocats a Mallorca compta amb professionals altament qualificats i amb àmplia experiència en aquesta àrea, oferint als nostres clients un assessorament legal complet i adaptat a les seves necessitats específiques. Alguns dels serveis que oferim inclouen:

 

  • Assessorament en compravenda i arrendament: Acompanyem a compradors i venedors en totes les etapes del procés, negociant condicions, revisant contractes i resolent conflictes.

 

  • Redacció, anàlisi i negociació de contractes: Ens encarreguem de redactar revisar i negociar contractes immobiliaris per a protegir els interessos dels nostres clients i complir amb la normativa aplicable.

 

  • Resolució de disputes: Representem als nostres clients en disputes relacionades amb béns immobles, com a conflictes entre compradors i venedors o problemes amb veïns.

 

  • Assessorament fiscal: Oferim orientació en qüestions fiscals vinculades a la propietat immobiliària, com a impostos sobre la propietat i plusvàlues.

 

  • Representació legal en procediments judicials: Defensem els interessos dels nostres clients en litigis relacionats amb el Dret Immobiliari, com a desnonaments i conflictes sobre compliment, aplicació i/o interpretació de contractes.

 

  • Planificació i execució de projectes immobiliaris: Assessorem promotors i inversors en la planificació i desenvolupament de projectes, inclosa l'obtenció de permisos i la negociació de contractes.
TOP