La Golden Visa és un programa que permet a inversors no comunitaris obtenir una residència temporal o permanent a Espanya a través d'una inversió significativa en béns immobles, actius financers o altres àrees d'interès. El nostre despatx d'advocats a Mallorca ofereix assessorament i assistència en l'obtenció de la Golden Visa per als nostres clients. Els nostres serveis en aquest àmbit inclouen:

  • Assessorament sobre requisits i opcions d'inversió: Brindem orientació sobre els requisits del programa Golden Visa i les diferents opcions d'inversió disponibles per a complir amb aquests requisits.

 

  • Gestió de la sol·licitud de la Golden Visa: Preparem i presentem la sol·licitud de la Golden Visa en nom dels nostres clients, assegurant que es compleixin tots els requisits i es proporcioni la documentació adequada.

 

  • Assessorament en l'adquisició de propietats per a la Golden Visa: Acompanyem als nostres clients en la cerca i adquisició de propietats immobiliàries que compleixin amb els requisits d'inversió per a la Golden Visa.

 

  • Assessorament en la renovació i manteniment de la Golden Visa: Ajudem els nostres clients a renovar i mantenir el seu Golden Visa, assegurant-se que continuïn complint amb els requisits d'inversió i residència.

 

  • Assistència en l'obtenció de permisos de residència per a familiars: Assessorem els nostres clients en l'obtenció de permisos de residència per als seus familiars en virtut del programa Golden Visa.
TOP